Sylvester Stallone bude Samaritan

Vydáno: 22.02.2019 13:10 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sylvester Stallone si zahraje v superhrdinském dramatu Samaritan, které bude o zmizelém superhdinovi, který se po dvaceti letech znovu objeví.
Sylvester Stallone, John Herzfeld při natáčení filmu  / Escape Plan: The ExtractorsSamaritan zatím nemá režiséra, ale scénář k němu napsal Bragi F. Schut, který nedávno napsal scénář k hororu Úniková hraSylvester Stallone bude film produkovat skrze svou nově založenou společnost Balboa Productions. Projekt získalo nakonec studio MGM, s nímž Stallone spolupracuje už od prvního Rockyho, kterého tehdy ještě vyrobilo studio United Artists, které později s MGM fúzovalo a přešlo v něj.

Samaritan bude o chlapci, který zjistí, že po bitvě před dvaceti lety zmizelý superhrdina je možná stále naživu. Předpokládá se, že onoho superhrdinu bude hrát sám Stallone. Šlo by o jeho první superhrdinskou roli vůbec. Ve své dlouhé kariéře hrál řadu nepřemožitelných hrdinů, nikdy ale vybaveného superhrdinskými schopnostmi. Jeho první koketování s tímto žánrem proběhlo jeho účinkováním v marvelovských Strážcích Galaxie Vol. 2. Tento rok uvidíme Stallona ve dvou filmech, v posledním Rambovi a ve třetím Plánu útěku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY