Duna nabírá další obsazení

Vydáno: 30.01.2019 09:53 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

UPDATE: Chystaný reboot sci-fi Duna Denise Villeneuvea nabírá obsazení. Nejnovějšími hereckými posilami jsou Oscar Isaac, Zendaya a Javier Bardem.
Oscar IsaacDune, adaptace klasického románu Duna Franka Herberta, nabírá stále další a další herce. Posledním, kdo rozšíří její řady, je Oscar Isaac, který si zahraje postavu otce hlavního hrdiny Paula, vévodu Leta Atreida soupeřícího s Harkonneny o vládu nad pouštní planetou Arrakis. Hlavní postavu hraje Timothée Chalamet. Dále jsou do filmu obsazeni Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Stellan Skarsgård (baron Harkonnen), Dave Bautista (Rabban) a Charlotte Rampling (ctihodná matka Mohiam). Nejnovejšími přírůstky jsou Zendaya, která bude hrát postavu Chani, do níž je zamilovaný Paul Atreides a Javier Bardem, který si zahraje postavů vůdce fremenů Stilgara. 

Novou Dunu režíruje Denis Villeneuve. Ještě než film dorazí na plátna kin, má Isaac v dokončovací fázi thriller Triple Frontier a jeho hlas bude v animované The Addams Family. V současnosti herec natáčí završení nové SW trilogie Star Wars: Episode IX.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Leto Atreidese... co se ti, autore, nelíbí na &q... (Zidane, 30.01.2019 10:10) Reagovat

    Leto Atreidese... co se ti, autore, nelíbí na "Leta Atreida", žes to musel takhle zprasit?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY