Třetí Fantastická zvířata budou mít zpoždění

Vydáno: 21.01.2019 13:55 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Třetí díl Fantastických zvířat bude mít nejspíše zpoždění. Důvodem je větší příprava, která bude věnována jejich natáčení.
Dan Fogler ve filmu Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny / Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločinyAž dosud běželo všechno jako na drátkách. Poté, co skončila osmidílná harrypotterovská série, začala před třemi roky "zvířecí" série, která je spin-offem předchozí. Server Deadline ale nyní informuje, že natáčení třetích Zvířat bude o pár měsíců posunuto. Původně mělo začít už toto léto, ale nejspíše bude posunuto až na podzim. Tím pádem se nejspíše posune i jejich premiéra, která je zatím stále stanovena na 20. listopad 2020.

Pravdou také je, že zatím poslední díl, faktický druhý díl z pěti plánováných, Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny měl z celého "čarodějnického univerza podle Rowlingové" nejmenší tržby. Dvojka Zvířat utržila necelých 650 milionů, což je výrazně méně než 814 milionů, kolik utržila první zvířata. Možná i proto chce studio Warner Bros. trošku pozdržet "zvířecí" stroj, za nímž stojí David Yates, který má režírovat i další tři chystané díly.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Doufám, že budou pokračovat se stejnými hrdiny... (Pavel E., 22.01.2019 20:09) Reagovat

    Doufám, že budou pokračovat se stejnými hrdiny. Protože ti hrdinové jsou úplně jiní, než u klasických Hollywoodských trháků. Hlavně jednička byla díky tomu skvělá.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY