Videoherní film Minecraft má režiséra

Vydáno: 12.01.2019 19:17 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Videoherní film Minecraft natočí Peter Sollet. A o čem bude? O mladé dívce, která se svými přáteli zachrání svět před zlým drakem. Premiéru v kinech bude mít v roce 2022.
Obrázek hry MinecraftMinecraft, film podle počítačové hry, natočí pro studio Warner Bros. režisér Peter Sollett. Film budou produkovat Roy Lee a Jon Berg. Jako producent u něj bude zapsaný také Jill Messick, který zemřel minulý rok v únoru. Příběh bude o mladé dívce a skupince jejích přátel, kteří musí zachránit jejich svět před zlým drakem. Sollet má na svém režijním kontě několik romantických komedií (FreeheldRande na jednu noc) a několik epizod televizních seriálů (The VillageVinyl), ale Minecraft bude jeho prvním velkorozpočtovým projektem.

Na premiéru si ale fanoušci budou muset počkat déle, než se původně předpokládalo. Oficiální datum premiéry filmu Minecraft je stanoveno až na 4. březen 2022.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Konečně (Standa Puffler, 15.01.2019 06:56) Reagovat

    Snad už to konečně vyjde. Minulé pokusy byly neúspěšné a teď to má snad alespoň nějaké reálné obrysy. Kdo se těší? Do té doby play games and check https://www.pixiecrew.cz/minec...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY