Chloe Moretz míří do projektu Tima Burtona

Vydáno: 09.04.2011 11:57 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Hit-Girl posílí sestavu snímku Dark Shadows
Chloë Grace Moretz ve filmu Kick-AssTim Burton definitivně potvrdil, že v jeho novém projektu Dark Shadows se vedle Johnnyho Deppa, Evy Green, Jackie Earl Haley, Heleny Bonham Carter, Belly Heathcote či Michelle Pfeiffer objeví na stříbrném plátně také Chloe Moretz, hvězda filmu Kick-Ass.
Moretz by měla ztvárnit Carolyn, jejíž matku Elizabeth Collins Stoddard si zahraje právě Michelle Pfeiffer. "Mladší verzi" Barnabase Collinse, hlavní postavy, kterou si zahraje Johnny Depp, ztvární Thomas McDonell a spekuluje se také o Michaelu Sheenovi.
Film je remakem stejnojmenné seriálové soap opery v gotickém stylu ze šedesátých let. V pozoruhodném seriálu, vysílaném v letech 1966 až 1971 stanicí ABC, nechyběli vlkodlaci, upíři, zombie nebo například čarodějnice, hojně se zde cestovalo v čase i prostoru. Série byla velice kladně hodnocena po stránce příběhů, různorodosti postav, atmosféry i hudebního doprovodu.
Podaří se Burtonovi, který je v současnosti považován za mistra mírně bizarních snímků s temnou atmosférou, znovu oživit úspěch seriálové předlohy a převést ji na filmové plátno?
zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY