Tarantinův "Hollywood" nabírá další herce

Vydáno: 09.05.2018 11:02 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Dobový snímek Qunetina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood zasazený do doby vražd Mansonovy rodiny nabírá další herce v čele s legendárním Burtem Reynoldsem.
Burt Reynolds ve filmu Hříšné noci / Boogie NightsUPDATE: Dalším hercem, který se připojí ke castingu Tarantinova chystaného filmu je Timothy Olyphant.
Server Deadline přinesl novinky týkající se obsazení nového snímku Once Upon a Time in Hollywood. Do role zavražděné herečky Sharon Tate byla oficiálně potvrzena Margot Robbie. Do hlavních rolích už byli před časem potvrzeni Leonardo DiCaprioBrad Pitt. Nyní chce režisér Quentin Tarantino získat do jedné z vedlejších rolí hollywoodskou hereckou ikonu Burta Reynoldse. Ten měl poslední pamětihodnou roli v retro snímku Hříšné noci

Tarantino chce, aby Reynolds hrál roli skutečné postavy George Spahna, skoro slepého majitele ranče, kde našla útočiště Mansonova rodina, než spáchala nechvalně proslulé vraždy, jejichž obětí byla i těhotná Sharon Tate. Tarantino také hodlá do menších rolí obsadit své oblíbence, kterými jsou Tim Roth, Michael Madsen a Kurt Russell, kteří hráli i posledním Tarantinově snímku Osm hroznýchPremiéra filmu Once Upon a Time in Hollywood je stanovena na 9. srpen 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • tarantulino (olda, 09.05.2018 12:35) Reagovat

    už sa těším na ten film, obsadzení skvelé, komediálny žánr bude taktiež novinkou režiséra, Oskára si zaslúži, to je jasné

  • Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. pokud bych ne... (Miroslava Navrátilová, 13.06.2018 19:28) Reagovat

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. pokud bych nemohla zkusit hrát u vás v tomto filmu děkuji

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY