Režisér hororu Tiché místo chystá sci-fi Life on Mars

Vydáno: 14.04.2018 10:33 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér John Krasinski, který momentálně slaví velký úspěch se svým hororem Tiché místo, natočí sci-fi horor Life on Mars.
John Krasinski ve filmu Tiché místo / A Quiet PlaceHerec a režisér John Krasinski, který v kinech momentálně slaví velký úspěch s hororem Tiché místo, kde sám hraje po boku své ženy Emily Blunt, našel další projekt, který chce režírovat. Má jím být adaptace povídky Cecila CastelluccihoWe Have Always Lived on Mars. Film, který se bude jmenovat Life on Mars, bude produkovat stejný tým stojící za Tichým místem. Krasinsky by měl tentokrát pouze režírovat, nikoliv i hrát.

V povídce vystupuje žena, jedna z nemnoha obyvatel opuštěné marťanské kolonie, která jednoho dne zjistí, že dokáže na Marsu dýchat vzduch, což změní život její i ostatních obyvatel kolonie. Krasinski, který proslul jako herec v americké TV sérii The Office, si zahraje hlavní roli v chystané TV sérii Jack Ryan podle knihy Toma Clancyho, podle níž byly natočeny četné filmy, např. Vysoká hra patriotů nebo Jack Ryan: V utajení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY