Shia LaBeouf si zahraje ve vlastním biopicu Honey Boy

Vydáno: 19.03.2018 12:27 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Honey Boy, tak se bude jmenovat životopisný film o mladém herci Shia LaBeoufovi. Toho v něm ztvární Lucas Hedges. LaBeouf si tu zahraje svého otce.
Shia LaBeouf ve filmu American Honey / American HoneyHerec Shia LaBeouf ještě není zdaleka tak starý na to, aby o něm vzniknul životopisný film, ale přesně tak se stane. Biopic Honey Boy pojmenovaný podle přezdívky, kterou mu dal jeho otec, natočí izraelská režisérka Alma Har'el jako svůj celovečerní hraný debut. Mladého herce v době, kdy jako dětský herec účinkoval v seriálu programu Disney Chanel Báječní Stevensovi, ztvární Lucas Hedges. LaBeouf si zahraje svého otce.

Na scénáři, který se dostal na černou listinu, se podílel sám LaBeouf. V jeho popisu se praví, že: "Dětský herec a jeho zákony porušující otec alkoholik se pokusí urovnat jejich rozhádaný vztah v průběhu jedné dekády." Ačkoliv bude Hedges hrát mladého LaBeoufa, bude ve filmu vystupovat pod pseudonymem Otis Lort. LaBeoufa jsme naposledy mohli vidět v kinech v životopisném dramatu Borg/McEnroe.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY