Bond 25: Danny Boyle jako režisér?

Vydáno: 21.02.2018 10:52 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Oscarový režisér filmu Milionář z chatrče Danny Boyle bude možná režírovat pětadvacátou bondovku. Překvapivou zprávu přinesl zahraniční server Variety.
Daniel Craig ve filmu Spectre / SpectreBritský filmař Danny Boyle, který získal Oscara za režii filmu Milionář z chatrče a minulý rok natočil sequel T2 Trainspotting, je podle zdrojů serveru Variety novým kandidátem na režii pětadvacáté bondovky s pracovním názvem Bond 25. Do hlavní role se vrátí Daniel Craig. Premiéra je stanovena na listopad 2019. Boyle byl údajně na seznamu potencionálních režisérů bondovek už od roku 2012. Poslední dvě bondovky, Skyfall a Spectre, režíroval Sam Mendes, který oznámil, že v režírování dalších bondovek pokračovat nehodlá.

Studio MGM se rozhodlo s Boylem zkusit najít více známější jméno, než jakým je Yann Demange, který byl nejžhavějším kanidátem na režii ještě před zhruba devíti měsíci. Boyle má nyní šanci získat lukrativní zakázku. Oficiálně ale oznámen dosud nebyl. Kdo bude Bonda 25 skutečně režírovat, se snad už brzy dozvíme.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY