Natočí Quentin Tarantino nový Star Trek?

Vydáno: 06.12.2017 11:25 - Václav Limberk | foto: Sony Pictures Entertainment

Quentin Tarantino možná v budoucnosti natočí nějaký Star Trek. Prozatím tento filmař přišel se svým nápadem za režisérem a producentem J.J. Abramsem. Dočkáme se někdy skutečně tarantinovského Star Treku?
Leonard Nimoy, William Shatner ve filmu Star Trek II: Khanův hněv / Star Trek: The Wrath of KhanJako první tuto zprávu přinesl server Deadline, který píše, že se Quentin Tarantino rozhodl se svým nápadem na nový Star Trek film podělit s režisérem a producentem J.J. Abramsem, který režíroval první dva nové filmové Star Treky (Star Trek a Star Trek: Do temnoty) a momentálně se chystá na režii Star Wars: Episode IX. Plánem je najmout tým scenáristů, kteří rozvinou Tarantinovu startrekovskou ideu ve scénář a pokud by vše šlo dobře, pak by Tarantino mohl potencionální nový Star Trek i režírovat, zatímco Abrams by produkoval.

Tarantino se považuje za velkého fanouška originálního sériálu Star Trek a zvláště Williama Shatnera. Paramount se k této zprávě zatím nevyjádřil a zatím není jasné, jak by to mohlo ovlivnit chystaný čtvrtý Star Trek, který naváže na loňský Star Trek: Do neznáma.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tak to budou jatka-))... (dolby, 06.12.2017 13:08) Reagovat

    Tak to budou jatka-))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY