Tarantinův devátý film získal datum premiéry

Vydáno: 02.12.2017 08:24 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Quentin Tarantino se chystá natáčet svůj devátý film zasazený na pozadí vražd Mansonovy rodiny v létě 1969. Prozatím bezejmenný snímek nyní získal oficiální datum premiéry a první synopsi.
Sharon Tate, Roman Polanski ve filmu Ples upírů / Dance of the VampiresQuentin Tarantino se teprve chystá začít produkci na svém devátém filmu, který má prozatím pracovní název Untitled Manson Family Project. Jeho budoucí projekt už ale získal datum premiéry. Bude jím symbolicky 9. srpen 2019, což je přesně 50 let od doby, kdy byly spáchány vraždy Mansonovy rodiny, při nichž bylo zabito pět lidí včetně těhotné Sharon Tate, tehdejší manželky režiséra Romana Polanského (oba na snímku z filmu Ples upírů). V létě 1969 v Los Angeles se v něm  "televizní herec, který měl jeden úspěšný hit, pokusí prorazit ve filmovém byznyse. Jeho kumpán a společník se pokusí o to samé." Film se bude odehrávat právě na pozadí vražd Mansonovy rodiny spáchané v noci z 8. na 9. srpna 1969.

Quentin Tarantino prozatím stále doufá, že získá vysněný casting, v němž by měla být Margot Robbie jako Sharon Tate a potom hvězdy jako Leonardo DiCaprioBrad Pitt a nejnověji i Tom Cruise. Chybět by neměl ani Samuel L. Jackson. Produkovat bude "harrypotterovský" producent David Heyman pro společnost Sony, která získala na nejnovější tarantinův film práva.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY