Alfonso Cuarón chystá hororovou TV sérii s Caseym Affleckem

Vydáno: 19.10.2017 12:41 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Oscarový režisér Gravitace Alfonso Cuarón chystá hororovou televizní sérii, pro kterou angažoval oscarového herce za Místo u moře Caseyho Afflecka.
Casey Affleck, Michelle Williams ve filmu Místo u moře / Manchester by the SeaServer Deadline informoval, že režisér Alfonso Cuarón, který získal Oscara za režii sci-fi Gravitace, chystá hororovou sérii pro televizi o původu kultu, pro níž angažuje herce Caseyho Afflecka, který letos získal Oscara jako nejlepší herec v dramatu Místo u moře. Žádné další podrobnosti o tomto projektu zatím nejsou známy. Cuarón momentálně pracuje na posprodukci svého nejnovějšího filmu Roma - "rodinného dramatu zasazeného do Mexico City kolem roku 1970" - který natáčí doma v Mexiku.

Film zatím nemá stanovené datum premiéry, které bude někdy příští rok. Affleck má momentálně tako plné ruce práce. Rozjeto má hned několik projektů. S Robertem Redfordem si zahrál v novém filmu Davida Loweryho o zestárlém bankovním lupiči Old Man and the Gun. Kromě toho hraje ve vlastním filmu, který i režíruje, a tím je drama Light of My Life o otci, který se s dcerou ztratí v lese. Zahraje si také v historickém dramatu Stoner o chudém farmáři na počátku 20. století, dále také hrál v minisérii HBO Lewis and Clark o dvou badatelích z počátku 19. století, kterou ale HBO prozatím pozastavilo a není jasné, zda se natočí znovu, nebo ne.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY