Star Wars: Episode IX nakonec natočí J J. Abrams

Vydáno: 13.09.2017 11:27 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Star Wars: Episode IX znovu našla režiséra. Colina Trevorrowa nahradil J.J. Abrams, který režíroval první díl nové Star Wars trilogie Star Wars: Síla se probouzí.
Daisy Ridley ve filmu Star Wars: Síla se probouzí / Star Wars: Sila se probouziDisney a Lucasfilm vydala oficiální tiskové vyjádření, v němž se píše, že: J.J. Abrams, který započal novou éru Star Wars v roce 2015 se Star Wars: Síla se probouzí, se vrací, aby jako scenárista a režisér trilogii sequelů završil s Star Wars: Episode IX. Abrams film napíše s Chrisem TerrioStar Wars: Episode IX budou produkovat Kathleen KennedyMichelle Rejwan, Abrams, Bad Robot a Lucasfilm

Lucasfilm tak učinil necelý týden potom, co režijní místo "Episode IX" opustil Colin Trevorrow. Volba Abramse se zdá naprosto logická. "Síla se probouzí" je nejen komerčně nejúspěšnějším dílem Star Wars série, ale také třetím komerčně nejúspěšnějším filmem vůbec. Současně s oznámením Abramse jako režiséra bylo také oznámeno nové datum premiéry "Episode IX", které se přesune z původně plánovaného května na "tradiční" prosinec. Na Star Wars: Episode IX se tak můžeme těšit do 19. prosince 2019. Ještě před tím nás ale tento prosinec čeká premiéra prostředního dílu nové trilogie Star Wars: Poslední z Jediů, který režíroval Rian Johnson a v kinech ho uvidíme 14. prosince 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY