TOP 20 ČR: hudební Baby Driver nedostihl Nolana

Vydáno: 01.08.2017 11:58 - | foto: facebook tvůrce

Velký úspěch Dunkerku jen potvrzuje jeho další týden v českých kinech, kdy se mu na paty pověsili Já, padouch 3 a Baby Driver vyjíždějící do kin za své premiéry.
Fotografie z filmu Dunkerk / DunkirkSlova chvály od všech kritiků, vysoké tržby v kinech po celém světě, dost možná řada prestižních ocenění... Taková je odezva na nový snímek z dílny režiséra Christophera Nolana, válečný Dunkerk, v němž se kromě herecké smetánky představil na plátně i zpěvák Harry Styles z boybandu One Direction. O jedno místo si polepšil animovaný hit tohoto léta, Já, padouch 3, který se už ale velké přízni netěšil. Za něj se pak vyhoupl Edgar Wright se svou akční novinkou Baby Driver, v níž si Ansel Elgort zahrál řidiče ovládaného kompletně hudbou. Další velké zklamání od Luca BessonaValerian a město tisíce planet, již od minula spadlo od stříbra až pod stupně vítězů, což potvrdilo nezájem diváků o tuto adaptaci komiksu.

Páté místo obsadil se stále solidními tržbami Spider-Man: Homecoming, který sice mezi superhrdiny není žádným hitem, ale vede si dobře. Podobně dopadla i nová francouzská komedie Srdečně vás vítáme, která těsně odrazila déle promítané tituly z různých franšíz jako Piráty z Karibiku: Salazarova pomstaVálku o planetu opic a dlouho očekávaná Auta 3. Poslední místo v top desítce si odneslo německé animované Letíme!.

Kumail Nanjiani, Zoe Kazan ve filmu Pěkně blbě / The Big SickDruhou polovinu začala béčková komedie Milovník po přechodu následovaná mnohem kvalitnějším romantickým kouskem Pěkně blbě, který se představil již minulý měsíc ve Varech. Třináctí skončili nejnovější a ještě překombinovanější Transformers: Poslední rytíř, za něž se vyhoupla poslední novinka tohoto víkendu, finský film Druhá strana naděje. O něco lépe se tentokrát vedlo českým Špuntům na vodě i Mimi šéfovi, o zbytek míst se tak podělily nejméňě navštěvované kousky vedené Oklamaným Sofie Coppola přes Holky na tahu a Pobřežní hlídku až po poslední Šmouly: Zapomenutá vesnice.

1. Dunkerk - 5 mil.
2. Já, padouch 3 - 3,1 mil.
3. Baby Driver - 2,1 mil. (premiéra)
4. Valerian a město tisíce planet - 1,9 mil.
5. Spider-Man: Homecoming - 1,3 mil.
6. Srdečně vás vítáme - 715 tis. (premiéra)
7. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta - 695 tis.
8. Válka o planetu opic - 615 tis.
9. Auta 3 - 495 tis.
10. Letíme! - 422 tis.

11. Milovník po přechodu - 376 tis.
12. Pěkně blbě - 306 tis.
13. Transformers: Poslední rytíř - 259 tis.
14. Druhá strana naděje - 119 tis. (premiéra)
15. Špunti na vodě - 103 tis.
16. Mimi šéf - 96 tis.
17. Oklamaný - 93 tis.
18. Holky na tahu - 74 tis.
19. Pobřežní hlídka - 66 tis.
20. Šmoulové: Zapomenutá vesnice - 60 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY