Zemřel herec John Heard

Vydáno: 22.07.2017 23:24 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

John Heard známý z filmů Sám doma a televizního seriálu Rodina Sopránů zemřel včera ve věku 72 let. Příčina jeho smrti zatím ještě není známa.
John Heard, Catherine O'Hara ve filmu Sám doma / Home AloneJohn Heard byl nalezen mrtev v pátek 21. července v hotelovém pokoji v Kalifornii. Heard se narodil v roce 1945 ve Washingtonu. Většina jeho úspěchů ve filmu se datuje do osmdesátých a devadesátých let, kdy se objevil v celé řadě známých a významných titulů. V roce 1981 hrál například ve filmu Cutterova cesta českého režiséra žijícího v Americe Ivana Passera. O rok později hrál v remaku hororu Kočičí lidé. V roce 1985 si zahrál roli barmana ve filmu Po zavírací hodině. Zahrál si dále ve filmech VelkýHořící kříže nebo Válka o fazolové pole.

Hearda si ale většina diváků bude pamatovat z dvojice filmů Sám doma a Sám doma 2: Ztracen v New Yorku, kde hrál tatínka hlavního hrdiny, kterého ztvárnil Macaulay Culkin. Mimo to hrál i v televizi a byl také nominován na cenu Emmy za seriál Rodina Sopránů. Hrál i v seriálech Útěk z vězení nebo Chicago: Zákon ulice. Byl třikrát ženatý a měl dvě děti. Bylo mu 72 let.  



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY