Temný případ: Mahershala Ali míří do 3. série

Vydáno: 02.07.2017 09:30 - | foto: facebook tvůrce

Po dvou letech se opět ozývá Temný případ. Druhá série byla trochu problematická, takže se HBO rozhodlo odložit pokračování. K tomu by ale nakonec dojít mělo a hlavní roli by si měl vzít Mahershala Ali.
Pokud máte seriál, v němž každou sérii obměňujete příběh, dá se předpokládat, že diváky každá osloví jinak. Kolísavá nebo dokonce klesající kvalita ovšem může takovým seriálům přímo zlomit vaz, což se kvůli výrazně slabší sérii málem stalo Temnému případu. Mnohé fanoušky frustroval potenciál druhé série s áčkovým hereckým obsázením (Colin FarrellRachel McAdams a Vince Vaughn) a pochybení si uvědomilo i samo HBO, které sice seriál neukončilo, ale již na dva roky jej nechalo u ledu.

Šanci by ale Temný případ ještě měl získat se 3. sérií vznikající pod tvůrčím dozorem Davida Milche. Nově si s touto sérií také můžete začít spojovat první herecké jméno, a to letošního Oscarového vítěze Mahershalu Aliho. Tento v poslední době velmi úspěšný herec momentálně vyjednává se stanicí o obsazení a pravděpodobně by šlo o hlavní roli.

Rozhodně by šlo o dobrý krok, co se obsazení týče. Doufejme, že lépe bude fungovat i dějová linka.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY