Dočká se Zúčtování pokračování?

Vydáno: 27.06.2017 12:55 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Warner Bros. začalo rozvíjet plány na pokračování akčního thrilleru Zúčtování, v němž Ben Affleck vedl dvojí život autistického účetního a nájemného zabijáka.
Ben Affleck ve filmu Zúčtování / The AccountantPodle serveru Deadline dalo studio Warner Bros. věci do pohybu, aby vzniknul sequel akčního thrilleru Zúčtování, v němž Ben Affleck ztvárnil autistického účetního, který je zároveň výkonným nájemným zabijákem. Zúčtování mělo vcelku slušný komerční úspěch s celosvětovými tržbami 155 milionů, takže nápad na sequel se nezdá být až tak nesmyslný. Warneři chtějí pro sequel najmout stejný tým. Vrátit by se měl Ben Affleck v hlavní roli Christiana Wolffa, scenárista Bill Dubuque a režisér Gavin O'Connor.

Vrátit by se měl i Jon Bernthal, který hrál Wolffova bratra Braxe. Projekt je zatím nicméně ve fázi vyjednávání smluv všech zúčastněných, takže jakékoli další podrobnosti o něm nejsou známy. O dalším vývoji potencionálního Zúčtování 2 vás budeme v budoucnu informovat. Afflecka mezitím uvidíme v listopadu, kdy si znovu oblékne netopýří kostým v komiksové Lize spravedlnosti.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY