The Irishman se začne natáčet v létě

Vydáno: 10.05.2017 15:54 - Václav Limberk | foto: Paramount Pictures

Mafiánský biopic The Irishman o nájemném zabijákovi Franku Sheeranovi, kterého si zahraje Robert De Niro, by se měl začít natáčet už v létě. Premiéra nového filmu Martina Scorseseho by pak měla být v roce 2019.
Robert De Niro ve filmu Kmotr II / The Godfather: Part IIServer Collider s odkazem na server Indiewire informoval, že nový film Martina Scorseseho The Irishman by se mohl začít natáčet už toto léto, ale jeho premiéry se dočkáme až v roce 2019. Důvodem takto pozdního data premiéry je náročný proces digitálního omlazení hlavní postavy nájemného zabijáka Franka Sheerana (Robert De Niro), kterého bude ve filmu potřeba omladit tak, aby vypadal na třicet (pro srovnání je dobrý příklad film Kmotr II, kde De Niro ve svých třiceti letech ztvárnil mladého Vita Corleona, viz. obrázek vlevo). Naposledy bylo tohoto postupu použito ve filmu TRON: Legacy 3D, kde byl takto omlazen Jeff Bridges. O trikovou stránku se postará Industrial Light & Magic. 

The Irishman natočí Scorsese pro Netflix podle knihy Charlese Brandta  I Heard You Paint Houses z roku 2003. Postavu odborového předáka zapleteného s mafiíí Jimmyho Hoffy, do jehož vraždy byl údajně zapleten právě Sheeran, si zahraje Al Pacino. Pacino a De Niro se před kamerou sešli zatím dvakrát, naposledy v roce 2008 ve filmu Oprávněné vraždy. V Irishmanovi si dále zahrají Joe PesciBobby Cannavale a Harvey Keitel


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY