Režisér filmu Kubo a kouzelný meč natočí spin-off Transformers

Vydáno: 04.03.2017 14:36 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér animáku Kubo a kouzelný meč, který byl nominovaný na dva Oscary, Travis Knight, natočí spin-off Transformers pod názvem Bumblebee. Půjde o Knightův celovečerní hraný debut.
Travis Knight při natáčení filmu Kubo a kouzelný meč / Kubo and the Two StringsServer Deadline informoval o tom, že si Paramount na chystaný spin-off Transformers série, který se bude jmenovat Bumblebee, najal režiséra animáku Kubo a kouzelný meč, který před týdnem bojoval o dva Oscary v kategorii nejlepší animovaný film a nejlepší vizuální efekty, což bylo teprve podruhé, kdy byl v této kategorii animovaný film nominován (předtím to byly Ukradené Vánoce Tima Burtona). To nepochybně sehrálo velkou roli v tom, že si Paramount výkonného ředitele animovaného studia Laika vybral na režii celovečerního filmu, kterým bude Travis Knight na poli hraného filmu debutovat. Mimochodem, Kubo a kouzelný meč byl jeho celovečerní animovaný debut.

Bumblebee (čmelák) je "postava" hodného, malého, žlutého s černými pruhy, autobota z Bayových Transformers. Autorkou scénáře je Christina HodsonLorenzo di BonaventuraMichael Bay a Steven Spielberg budou producenty. Knight bude mít plné ruce práce, neboť studio stanovilo datum premiéry na 8. června 2018. Ještě předtím nás ale čekají "regulerní" Transformers, Transformers: Poslední rytíř, kterým se se sérií rozloučí jejich duchovní otec Michael Bay.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY