Joe Carnahan a Frank Grillo udělají nový Zátah

Vydáno: 16.02.2017 16:10 - Václav Limberk | foto: Sony Pictures

Režisér Joe Carnahan a herec Frank Grillo spojí síly na nové verzi akčního bojového snímku Zátah: Vykoupení. Tento šest let starý akčňák patří ve svém žánru mezi to nejlepší.
Fotografie z filmu Zátah: Vykoupení / Serbuan mautAkční indonésko-francouzský snímek Zátah: Vykoupení, který natočil britský režisér Gareth Evans, se dočká nové, hollywoodské podoby, kterou chtějí spáchat režisér Joe Carnahan a herec Frank Grillo. Oba svorně tvrdí, že nepůjde o remake, ale o nový pohled a novou verzi toho, co považují za skvělý snímek v podobě výše zmíněného. Společnost XYZ Films uveřejnila krátké video, na němž spolu Carnahan s Grillem sledují původní snímek a komentují ho. Joe Carnahan pak vše komentuje také na svém twitteru.

Sám Evans pak tomuto projektu "požehnal" a bude na něj dohlížet jako producent. Evans momentálně připravuje thriller Apostle, zatímco Carnahan naposledy režíroval akční komedii Šofér a několik epizod z televizních seriálů Černá listina  a Ve službách CIA. Natočit má také třetí Mizery. Grillo se loni objevil v marvelovce Captain America: Občanská válka a v hororu Očista: Volební rok. Na tento rok chystá premiéru akčního sci-fi Beyond Skyline a hororu Stephanie




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY