Bílí muži neumějí skákat znovu

Vydáno: 18.01.2017 08:22 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sportovní drama Bílí muži neumějí skákat natočí znovu. Tvůrce televizního seriálu Black-ish Kenya Barrish píše remake filmu, v němž hráli Wesley Snipes a Woody Harrelson.
Wesley Snipes, Woody Harrelson ve filmu Bílí muži neumějí skákat / White Men Can't JumpRemaku se dočká sportovní snímek Bílí muži neumějí skákat, v němž si spolu zahráli tehdy ještě mladí a neznámí Woody Harrelson a Wesley Snipes. Remake napíše Kenya Barris, tvůrce komerčně úspěšného a kritikou kladně přijatého seriál Black-ish, který získal několik nominací na ceny Emmy, SAG a Zlatý glóbus a jeden Zlatý glóbus pro herečku Tracy Ellis Ross. Bílí muži neumějí skákat je o dvojici podvodníčků, kteří se spojí, aby spolu obehrávali o peníze jiné hráče, kteří nevěří tomu, že by "bílý" hráč uměl hrát stejně dobře jako "černý". 

Produkčně remake zaštítí Barris a dva bývalí basketbaloví hráči, nyní producenti, Blake Giffin a Ryan Kalil. Jejich partnerem bude ještě Noah Weinstein. Barris, který je podepsán pod scénářem loňského komediálního sequelu Barbershop: The Next Cut, také pracuje na remaku filmu Detektiv Shaft, který je ale momentálně u ledu. Barris je dále podepsán pod komedií Girls Trip, která bude mít premiéru v červenci.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY