Trailer: Bright Lights - dokumentární pocta Carrie Fisher a Debbie Reynolds

Vydáno: 07.01.2017 14:00 - | foto: facebook tvůrce

Po ztrátě dvou legendárních hereček a matky a dcery v jednom, Carrie Fisher a Debbie Reynolds, nachystalo na tento víkend HBO dokument o nich obou, který se měl původně vysílat až v březnu tohoto roku.
Debbie Reynolds, Carrie Fisher Po velmi smutném minulém měsíci, kdy jsme během dvou dnů ztratili jak Carrie Fisher, tak její matku Debbie Reynolds, se již tento týden dočkáme dokumentárního počinu o těchto hereckých legendách z tvůrčí dílny HBO. Vysílat se původně film měl až v březnu, což však ovlivnilo tragické úmrtí Carrie Fisher 27. prosince 2016 v 60 letech, kterému hned den poté následovalo zesnutí její matky Debbie ve věku 84 let. Obě se do Hollywoodu zapsaly legendárními rolemi, a to rolí princezny Leiy ve Star Wars (Carrie) a rolí Kathy v muzikálu Zpívání v dešti, která Debbie Reynolds dokonce vynesla oscarovou nominaci.

Vloni natočený dokument prozkoumá nejen pouze vztah tohoto dua, které evidentně bylo i kamarádstvím mezi matkou a dcerou, ale zároveň životy jich obou i jako individuí. Zatímco jedna se vyrovnává se stářím, druhá s bipolární poruchou.

V dokumentu se objevuje i nejmladší žena tohoto hereckého klanu, dcera a vnučka, Billie Lourd ze seriálu Scream Queens. Premiéru bude snímek s celým jménem Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds v USA mít 7. ledna.

Oficiální trailer filmu Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY