Sylvester Stallone natočí příběh veterána s Adamem Driverem

Vydáno: 04.01.2017 10:47 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Sylvester Stallone natočí podle memoárů seržanta americké armády příběh veterána s názvem Tough as They Come. Do hlavní role chce Stallone obsadit Adama Drivera.
Adam Driver ve filmu Paterson / PatersonServer Deadline uveřejnil zprávu, podle které chce Sylvester Stallone režírovat a hrát ve filmu natočeném podle memoárů seržanta americké armády Travise Millse Tough as They Come, který byl v USA bestsellerem. Mills jako jeden z pěti vojáků přežil čtveřici amputací končetin. Stallone chce do hlavní role Millse Adama Drivera. V centru příběhu by pak byl Millsův vztah s tchánem, který při něm stál, když se vrátil domů a šel do nemocnice. Tchána jménem Craig Buck by si zahrál právě Stallone.

Zatím není ještě nic oficiální. Fox momentálně jedná o právech, zatímco Susan Carlson, Eric Carlson a James Keach budou producenty. Mimoto Stallone přes víkend na svém facebooku prozradil, že se skutečně chystá na čtvrtý díl Expendables. Pokud by Stallone příběh válečného veterána skutečeně režíroval, šlo by už o jeho devátý režijní zářez. Naposledy režíroval první díl Expendables před sedmi lety.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY