Trailer: trilogie Zahradnictví aneb prequel Pelíšků

Vydáno: 12.12.2016 13:51 - | foto: facebook tvůrce

Jan Hřebejk se v roce 2017 pokusí navázat na svůj nejslavnější a jeden z nejslavnějších českých filmů vůbec, Pelíšky, a to trojdílnou sérií Zahradnictví zasazenou před události Pelíšků.
Legendární duo českých filmařů, které spolu pracovalo již nesčetněkrát, se v příštím roce opět vratí na plátna, a to dokonce se třemi celovečerními filmy. Režisér Jan Hřebejk a scenárista Petr Jarchovský totiž pro diváky přichystali trilogii dramedií Zahradnictví. Ta se již v prvním traileru prodává jako prequel ještě legendárnějších Pelíšků, které jsou tím "čtvrtým, nám již známým dílem."

Zahradnictví opět inspirované rodinou Jarchovského však pokryje mnohem širší spektrum našich dějin, kdy budeme sledovat osudy našich postav od druhé světové války až po konec 50. let. V hlavních rolích se objeví zvučná česká herecká jména jako Aňa GeislerováOndřej SokolKlára MelíškováMartin FingerJiří Macháček či Gabriela Míčová a Anna Fialová.

Trailer pro zatím všechny tři díly nazvané Rodinný přítelDezertérNápadník najdete níže. První ze tří jmenovaných částí se pak dočkáme již 27. dubna, série bude pokračovat na podzim a v zimě.

Oficiální trailer série Zahradnictví


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY