Druhý Deadpool už má náhradního režiséra

Vydáno: 20.11.2016 20:14 - | foto: facebook tvůrce

Deadpool 2 se po ztrátě režiséra konečně vrací na správnou cestu. Tima Millera by v této pozici měl vystřídat David Leitch, který zrežíroval například Johna Wicka.
Tim Miller První Deadpool byl se svým úspěchem jedním z největších loňských překvapení. Pod režií Tima Millera proměnil rozpočet 58 milionů dolarů na celosvětové tržby přesahující 783 milionů dolarů, což už je opravdu slušný obrat. A přestože Miller měl natáčet i sequel plánovaný na rok 2018, před nedávném nečekaně projekt opustil, což studio zdůvodnilo tvůrčími odlišnostmi. Podle neoficiálních zpráv k jeho odchodu ale vedly neshody s hlavní hvězdou a producentem Ryanem Reynoldsem.

Chvíli po něm projekt opustil i hudební skladatel Junkie XL a tak teď musí produkce rychle hledat náhrady. Ta první již míří na režisérský post, kde prázdné místo zaplní David Leitch, jehož pravděpodobně znáte díky jeho filmu John Wick. Kromě něj byli zvažování ještě Magnus Martens a Drew Goddard, ale můžeme doufat, že výběr Leitche nám zajistí další slušnou dávku akce a zábavy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY