Steven Knight promluvil o The Girl in the Spider's Web

Vydáno: 15.11.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: Falcon

Scenárista Steven Knight prozradil, že chystaný The Girl in the Spider's Web bude sequel Fincherovy filmové adaptace Milénia z roku 2011 Muži, kteří nenávidí ženy.
Rooney Mara ve filmu Muži, kteří nenávidí ženy / The Girl with the Dragon TattooNedávno jsem psal o tom, že na chystanou filmovou adaptaci nazvanou The Girl in the Spider's Web uvažuje studio Sony o režisérovi Fede Alvarezovi. Nyní přichází částečný update této zprávy od serveru Collider, který uvádí, že The Girl in the Spider's Web bude sequelem filmu Muži, kteří nenávidí ženy, který v roce 2011 natočil David Fincher. Ten ho přitom natočil jako americkou verzi stejnojmenného švédského snímku Muži, kteří nenávidí ženy. Scenárista Travis Knight, který pro The Girl in the Spider's Web píše scénář, prozradil, že to bude sequel Fincherova filmu, a to i přesto, že knižní předlohu nenapsal Stieg Larsson, autor původní trilogia Milénia

Autorem knižní The Girl in the Spider's Web je David Lagercrantz a jde o čtvrtý díl k původní Larssonově trilogii. Američtí filmaři se tedy chystají dva díly přeskočit a The Girl in the Spider's Web natočit, jako by šlo o druhý díl. Knight také prozradil, že se bude soustředit skoro výhradně na postavu Lisbeth Salander. Co se týče obsazení role, kterou hrála Rooney Mara, tak ve světle těchto skutečností by její přeobsazení nedávalo smysl. I když studio Sony tomuto projektu ještě zelenou nedalo, vypadá to, že je vše na dobré cestě.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY