Box Office: Doctor Strange zůstal na vrcholu

Vydáno: 14.11.2016 07:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Marvelovka Doctor Strange obhájila první místo žebříčku Box Office. Podobně i Trollové si obhájili druhé místo. Novinka Příchozí ale zaznamenala slušný start a patří jí třetí místo.
Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams ve filmu Doctor Strange / Doctor StrangeDoctor Strange obhájil první místo z minulého týdne s částkou 43 milionů. Za dva týdny doma utržil 153 milionů. Stejně tak minule druzí Trollové obhájili druhé místo s velmi dobrým výsledkem 35 milionů, což je jen 25% propad oproti premiérovému víkendu. Za dva týdny tak utržili téměř 100 mil., což je oproti pomalému rozjezdu minulý víkend slušný rozjezd. 

Na trojce se pak umístila první z novinek, alien-invasion sci-fi Příchozí, které otevřelo za solidních 24 mil. K tomuto dobrému výsledku přispěly silné ohlasy a recenze, které novinku Denise Villeneuva provází. Na čtvrtém místě debutovala komedie Almost Christmas s rovněž solidními 15 miliony. Její výroba stála jen 17 milionů, takže tento otvírák téměř pokryl její náklady. 

Forest Whitaker, Amy Adams ve filmu Příchozí / ArrivalNa pětku se o dvě místa z minula posunul Mel Gibson se svým válečným dramatem Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, které bralo necelých 11 mil. druhý víkend po premiéře. Stabilně se držící Zúčtování je stejně jako minule znovu šesté. Na sedmičce pak skončila třetí z novinek, thriller V pasti, který zklamal s necelými čtyřmi miliony. 

Příští víkend pak bude tržbám vévodit spin-off Harryho Pottera Fantastická zvířata a kde je najít, který doprovodí snímky The Edge of Seventeen, Billy Lynn's Long Halftime Walk a Bleed for This. 

BOX OFFICE: VÍKEND OD 11. LISTOPADU 2016

 1. Doctor Strange 43 mil. 
 2. Trollové 35 mil.
 3. Příchozí 24 mil.  (novinka)
 4. Almost Christmas 15,5 mil.  (novinka)
 5. Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny 10,7 mil.
 6. Zúčtování 4,5 mil.
 7. V pasti 3,7 mil.  (novinka)
 8. Boo! A Madea Halloween 3,5 mil.
 9. Jack Reacher: Nevracej se 3,3 mil.
10. Inferno 3,2 mil.

Tržby jsou uvedené v amerických dolarech. Kompletní žebříček s podrobnými statistikami naleznete zde.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY