Podfukářů se dočkáme i na potřetí

Vydáno: 12.11.2016 16:37 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Kouzelnická heist-movie série Podfukáři se pomalu, ale jistě mění ve franšízu, protože partičky iluzionistů a zlodějů se dočkáme i potřetí. Třetí Podfukáři momentálně našli své scenáristy.
Fotografie z filmu Podfukáři 2 / Podfukari 2Poprvé jsme tým špičkových iluzionistů a zároveň lupičů ve složení Jesse EisenbergWoody HarrelsonMark Ruffalo a Dave Franco viděli před třemi roky ve filmu Podfukáři. Protože měli dost slušný komerční úspěch, vrátila se tato partička znovu v letošním sequelu Podfukáři 2. I když americké tržby už nebyly tak skvělé jako u jedničky, celosvětově vydělala dvojka skoro 335 milionů dolarů, což je dostatečný důvod i pro trojku Now You See Me 3. Studio Lionsgate už najalo dvojici scenáristů Neil Widener a Gavin James. Oba nedávno dopsali San Andreas 2

Jakékoliv detaily zápletky zatím nejsou známy, ale podle serveru Deadline by se měla znovu vrátit úvodní čtveřice, stejně jako Lizzy Caplan z dvojky. Režírovat by měl znovu Jon M. Chu. Vyjde to Podfukářům u pokladen i na potřetí?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Parádička.... (Mara, 12.11.2016 18:03) Reagovat

    Jj, to už jsem někde četl, že chystají trojku. Jednička vydělala víc než chtěli a proč nepokračovat??? Muj nejoblíbenější film..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY