Americký vlkodlak v Londýně bude mít remake

Vydáno: 08.11.2016 15:15 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Komediální horor Americký vlkodlak v Londýně Johna Landise z roku 1981 bude mít remake, který pro Universal natočí Landisův syn, scenárista a režisér Max Landis.
Griffin Dunne ve filmu Americký vlkodlak v Londýně / An American Werewolf in LondonUniversal už zahájil rebootování svých klasických hororů před dvěma roky, kdy vzniknul Drákula: Neznámá legenda. Příští rok bude následovat The Mummy. Další z chystaných remaků bude tentokrát komediální horor Americký vlkodlak v Londýně, který právě oslavil 35 let od svého vzniku. V roce 1981 ho natočil John Landis. Remake bude režírovat jeho syn Max Landis, který je prozatím známý hlavně jako scenárista. Producenty budou David Alpert a Robert Kirkman ze seriálu Živí mrtví.

John Landis bude výkonným producentem poté, co si s režisérem Anthonym Wallerem, který natočil sequel Americký vlkodlak v Paříži, zajistili na remake filmová práva. Původní snímek byl o dvojici mladých Američanů, které na výletě ve Velké Británii napadne vlkodlak. Rick Baker získal za masky (Oscar se v této kategorii udílel vůbec poprvé) k filmu Americký vlkodlak v Londýně prvního ze svých sedmi (!) Oscarů. Max Landis je autorem scénářů k filmům American Ultra a Kronika a loni debutoval i jako režisér komedií Me Him Her.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY