Rami Malek bude Freddie Mercury v chystaném biopicu

Vydáno: 05.11.2016 11:25 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hvězda seriálu Mr. Robot Rami Malek si zahraje slavného frontmana rockových Queen Freddieho Mercuryho v životopisném filmu "Bohemian Rhapsody". Režírovat ho možná bude "X-Men" Bryan Singer.
Rami Malek ve filmu  / Mr. RobotŽivotopisné filmy o slavných rockových ikonách vznikají dlouze a složitě. Nejinak je tomu v případě biopicu o jedné z největších postav světové hudební scény Freddiem Mercurym, frontmanovi slavných Queen, který předčasně zemřel v roce 1991 na AIDS. Variety nyní přinesla zprávu, že v chystaném biopicu si Mercuryho zahraje hlavní představitel seriálového Mr. Robota Rami Malek. Titul biopicu zní stejně jako jedna ze slavných písní Queen "Bohemian Rhapsody". O možnosti režírovat nyní jedná Bryan Singer, který to naznačil na svém Instagramu

Scénář k dlouho chystanému projektu, s nímž bylo dříve spojováno jméno "Borata" Sachy Barona Cohena, napsal Anthony McCarten. Současní členové skupiny Brian May a Roger Taylor zde budou v pozici hudebních producentů. Biopic pak budou produkovat New Regency, Fox a producent Graham King, který má Oscara za nejlepší film roku 2006 (Skrytá identita).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY