Disney chystá další hranou verzi Sněhurky

Vydáno: 02.11.2016 17:43 - | foto: facebook tvůrce

Viděli jste za poslední roky Sněhurku na plátně až přespříliš? S tím by společnost Disney rozhodně nesouhlasila. Nově totiž pracuje i na své vlastní hrané verzi.
Kristen Stewart ve filmu Sněhurka a lovec / Snow White and the HuntsmanStudio Disney zřejmě doufá, že jste se Sněhurčina příběhu ještě nepřejedli. Po akční Sněhurce a lovci (i letošním Lovci bez Sněhurky v podání Kristen Stewart), ale i poměrně klasicky pojaté Sněhurce z roku 2012 a také její seriálové verzi v Bylo nebylo nás totiž čeká ještě disneyovská adaptace. Sněhurka se totiž jako všechny jejich animované pohádky ocitla v pořadníku těch, kterým se dostane i hrané verze, což už například potkalo Popelku nebo Růženku v Zlobě - Královně černé magie.

O tom, co nás s touto adaptací čeká, se zatím příliš neví, ale na scénáři podle zpráv pracuje scenáristka od Dívky ve vlaku Erin Cressida Wilson. Na chystaný film si ale pravděpodobně budeme muset počkat řádnou chvíli, naplánovány už jsou totiž delší dobu například adaptace Krásky a zvířete, Malé mořské víly, Zvonilky, 101 dalmatinů, Mulan, Aladina a jiných pohádek.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY