God Particle odtajněn jako další film ze série Cloverfield

Vydáno: 28.10.2016 15:51 - | foto: Paramount Pictures

Letos do kin dorazil neočekávaný film z univerza Cloverfield (Monstrum) s názvem Ulice Cloverfield 10. Nyní vychází najevo, že na příští rok se chystá další tajuplný příběh z produkce J. J. Abramse.
Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr. ve filmu Ulice Cloverfield 10 / Ulice Cloverfield 10Poté, co se několik let fanoušci dožadovali pokračování k sci-fi ve stylu found footage Monstrum (anglicky nazvané Cloverfield), se letos velmi překvapeně dočkali. Producent J.J. Abrams se společností Paramount totiž pár měsíců před premiérou odhalil, že chystaný thriller Valencia se ve skutečnosti jmenuje Ulice Cloverfield 10 a je dlouho očekávaným spin-offem k filmu z roku 2008.

A nyní server The Wrap zjistil, že podobně propojený s univerzem tohoto světa bude snímek doposud nazvaný God Particle, který by měl mít premiéru příští rok. A pravděpodobně nebude jediný, jelikož Paramount dle dostupných informací doufá, že zvládne do budoucna ročně produkovat alespoň jeden film rozvíjející tuto sérii.

Již natočený snímek pod tímto titulem zrežíroval Julius Onah a jeho nový příběh bude vyprávět o partě astronautů, kteří odhalí strašlivé tajemství, jež je nakonec nutí bojovat o vlastní životy. Velmi solidní je pak obsazení filmu, které vedou David Oyelowo (Selma) a Gugu Mbatha-Raw (Belle), ty pak doplňují například jména Elizabeth Debicki či Daniela Brühla.

A co si o nově vznikajícím univerzu myslíte vy? Má šanci?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY