Fantastická zvířata budou pentalogie

Vydáno: 14.10.2016 18:11 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Autorka Harryho Pottera J.K. Rowling prozradila, že spin-off Harryho Pottera nazvaný Fantastická zvířata a kde je najít, bude mít celkem pět částí. První díl dorazí do kin už za měsíc.
Eddie Redmayne, Katherine Waterston ve filmu Fantastická zvířata a kde je najít / Fantastic Beasts and Where to Find ThemV listopadu bude mít premiéru prequel a spin-off série filmů o čaroději Harrym Potterovi nazvaný Fantastická zvířata a kde je najít. Jejich autorka, anglická spisovatelka J. K. Rowling nyní oznámila, že nás čeká místo původních tří celkem pět filmů o Newtu Scamanderovi (Eddie Redmayne), novém hrdinovi, z jehož učebnice o fantastických zvířatech se učil Harry Potter. Rowling na "Zvířatech" zároveň debutuje i jako scenáristka. Podle jejích slov ji Newt Scamander zaujal už při psaní knih o Potterovi. Knihu i pod tímto pseudonymem v roce 2001 vydala. 

Rowling toto prozradila během londýnské akce věnované její filmové novince, které se účastnil i režisér David Yates, který zároveň odpovídal na otázky přes sociální sítě, a někteří z herců. Byl zde představen i nový IMAX plakát, který si můžete prohlédnout v galerii nad článkem a prvních deset minut filmu. Na celý film se pak můžete vydat do kina už 17. listopadu. 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY