Na Dannyho parťačky si počkáme až do léta 2018

Vydáno: 08.10.2016 20:00 - | foto: facebook tvůrce

Pokud jste doufali, že byste rebootované Dannyho parťačky mohli vidět již někdy v příštím roce, tak jste se bohužel mýlili. Čekat totiž budeme více jak rok a půl.
Cate Blanchett ve filmu Carol / CarolPokud jste se na ženský reboot Dannyho parťáků režírovaný Garym Rossem, který například úspěšně nastartoval sérii Hunger Games, hodně těšili, nemáme pro vás ty nejlepší zprávy - na ženský tým v projektu nazvaném oficiálně Ocean's Eight si totiž budete muset ještě počkat celkem dlouhou dobu. Hvězdný tým se skládá z Cate BlanchettSandry BullockSarah PaulsonRihannyAnne HathawayHeleny Bonham CarterMindy Kaling a méně známé raperky Awkwafiny

A přestože by se v New York City tahle komediální kriminálka měla začít natáčet již příští měsíc, budeme na ni podle oznámení studia Warner Bros čekat až do roku 2018. Není to z důvodu těžké postprodukce, protože se nejedná o film náročný na vizuální efekty, ale spíše protože má Warner Bros už kalendář na následující rok velmi nabitý. Ocean's Eight tak získal datum 8. června 2018, kde však bude mít těžkou konkurenci, jelikož jej hned další týden následuje Toy Story 4 a Jurský svět 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY