Bostonský bombový útok v traileru Patriots Day

Vydáno: 06.10.2016 14:31 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

K bombovým útokům na Bostonský maraton se vrací nový thriller Petera Berga Patriots Day. Mark Wahlberg představuje policejního seržanta pátrajícího po útočnících. Zde je první trailer.
Od režiséra Petera Berga, jehož čerstvý katastrofický snímek Deepwater Horizon: Moře v plamenech se právě hraje v kinech, přichází nový film, který se vrací k události známé jako Bombový útok na Bostonský maraton. Při tomto teroristickém útoku, který se udál před třemi roky v americkém Bostonu, zemřeli tři lidé a více jak stovka jich byla zraněná. Bergův snímek nese název Patriots Day a stejně jako v jeho dvou předešlých titulech v něm v hlavní roli hraje Mark Wahlberg. Ten v něm představuje policejního seržanta Tommy Saunderse pověřeného nalezením teroristů dříve, než zaútočí znovu. 

V týmu, který má atentátníky dopadnout, jsou ještě agent FBI Kevin Bacon, policejní komisař John Goodman a seržant J. K. Simmons. Wahlbergovu manželku, která pomáhá obětem, hraje Michelle Monaghan. Hudbu k filmu složilo oscarové duo Trent Reznor a Atticus Ross

Patriots Day, který ještě nemá české datum premiéry, jde do kin 13. ledna 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Patriots Day




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY