Teaser: Jackie Kennedy v podání Natalie Portman

Vydáno: 06.10.2016 08:45 - | foto: facebook tvůrce

Film zaměřený na manželku prezidenta Kennedyho, Jackie bude v Americe mít premiéru již za dva měsíce, představuje se tak s prvním teaserem, jemuž vévodí výkon Natalie Portman.
S kvapem se blížící sezónou udílení cen se pomalu ale jistě vynořují tituly, které by podle kritiků, kteří je již viděli, mohli nějakou nominaci sesbírat. A v tomto směru rozhodně není opomíjena ani biografická Jackie, jejíž první trailer právě studio Fox Searchlight zveřejnilo. První dámu a manželku prezidenta Johna F. Kennedyho Jacqueline Kennedy ve filmu ztvární oscarová vítězka Natalie Portman právě v jejích dnech po manželově smrti.

Snímek natočil Pablo Larrain, který zrežíroval již například kritiky vřele přijaté filmy No nebo The Club. Diváci, kteří již Jackie viděli na festivalu v Torontu, velmi vyzdvihovali Larrainův atypický přístup k tématu, které je dle jejich tvrzení mnohem více introspektivní a experimentující oproti klasickým životopisným snímkům. To z části dokazuje tento teaser trailer s opravdu drsnou atmosférou.

Zda film zamíří i do našich kin, zatím jasné není, v Americe ale bude mít premiéru 2. prosince.

Oficiální teaser filmu Jackie


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY