Ben Affleck odhaluje název svého Batmana

Vydáno: 04.10.2016 18:00 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Herec, scenárista a režisér v jedné osobě Ben Affleck odhalil název svého rebootu Batmana, ke kterému momentálně píše scénář a v němž si zopakuje hlavní roli Netopýřího muže.
Ben Affleck ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnostiO tom, že Ben Affleck hodlá režírovat vlastní film o Batmanovi, kde si znovu Netopýří kostým sám oblékne, už jsme před časem informovali. Nyní přišel update týkajícího se zatím jeho Untitled Batman Reboot projektu, kdy Affleck v rozhovoru prozradil jeho nový název, který prý bude jednoduše The Batman. Nicméně jedním dechem dodává, že se to "ještě může změnit". Affleck momentálně píše scénář a říká, že "psaní scénáře jde dobře". Spolu s ním na něm pracuje i šéf DC Geoff Johns

Co dále je zatím známé? Kromě toho, že Affleck bude Batman, víme, že hlavním záporákem bude "Deathstroke", kterého ztvární Joe Manganiello. (Tato postava se objevila v několika epizodách seriálu Arrow, kde ho hrál Manu Bennett.) Zatím ještě nevíme, kdy bude mít The Batman premiéru, ale mělo by to být mezi uvedením filmů The Flash a Cyborg. Affleck se ještě předtím znovu jako Batman objeví už příští rok v Justice League.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY