Chris Hemsworth a Michael Shannon v Horse Soldiers

Vydáno: 02.10.2016 20:45 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herci Chris Hemsworth a Michael Shannon si spolu zahrají ve válečném dramatu z doby po jedenáctém září, které se bude jmenovat Horse Soldiers.
Michael Shannon, Chris Hemsworth Marvelovská hvězda a představitel Thora Chris Hemsworth a z konkurečního DC univerza představitel generála Zoda z Muže z oceli Michael Shannon si spolu zahrají ve filmu Horse Soldiers. Půjde o válečné drama inspirované skutečnými událostmi odehrávající se bezprostředně po útocích z jedenáctého září. Dvojice si zde zahraje příslušníky speciálních jednotek vyslaných do Afghánistánu, aby se připojili k boji proti Talibánu. Snímek jako svůj celovečerní debut natočí dánský fotograf a filmař Nicolai Fuglsig známý zatím hlavně z reklam. 

Podle knihy Douga Stantona k filmu napíšou scénář Peter Craig a Ted Tally. Jedním z producentů bude Jerry Bruckheimer. Hemsworth, který neměl v poslední době moc štěstí s filmy jako Lovec: Zimní válka či V srdci moře, nyní natáčí v Austrálii Thor: Ragnarök a objeví se i v nových Avengers: Infinity War. Shannon nedávno nahradil Jakea Gyllenhaala ve filmu o Thomasi Edisonovi v The Current War a právě natáčí The Shape of Water. Horse Soldiers by pak měli do produkce jít nejspíše začátkem příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Wendy Wendover says.. (Wendy Wendover, 18.10.2016 17:09) Reagovat

    I just love Chris Hemsworth, he is my favourite actor, and that is a great picture of him - Wendy Wendover

    http://www.wendover-guide.co.u...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY