Teaser: Kristen Stewart je médium v Personal Shopper

Vydáno: 03.10.2016 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Po představení se v Cannes čeká drama Personal Shopper s nádechem hororu i americká premiéra. Na tu nyní diváky připravuje teaser s Kristen Stewart snažící se o kontakt zesnulého bratra.
Na internet se konečně dostala první ukázka z mystického dramatu Personal Shopper, v němž si Kristen Stewart zopakovala spolupráci s režisérem Olivierem Assayasem. S tím minulý rok pracovala na Sils Maria po boku Juliette Binoche a Chloë Grace Moretz. A nyní ji Assayas znovu obsadil do role nákupní asistentky v obchodu s luxusním oblečením, která je však zároveň také médiem a snaží se vyrovnat se smrtí svého dvojčete, bratra.

Film se odehrává převážně v Paříží, kde se její postava Maureen nastěhovává do bytu po bratrovi ve snaze jej kontaktovat. To ale rozhodně nebude jednoduché, jak nově zveřejněný teaser dokazuje. Personal Shopper letos již někteří mohli vidět v červnu na filmovém festivalu v Cannes a v recenzích se dostával poměrně dobrý ohlas hlavně herečce Kristen Stewart, která se díky podobným rolím pomalu dostává ze stínu Stmívání.

Oficiální teaser filmu Personal Shopper


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY