Trailer: The Whole Truth - Reeves a Zellweger u soudu

Vydáno: 04.10.2016 12:47 - | foto: facebook tvůrce

V extrémně zapeklitém případu vraždy vlastního otce budou v novém filmu pravdu odkrývat Keanu Reeves a Renée Zellweger, první upoutávku na krimi The Whole Truth naleznete v článku.
Režisérka Courtney Hunt nepatří jmenovitě k těm nejznámějším, ale nejméně kritici ji již rozhodně zaznamenali. V roce 2009 jí totiž dramatický snímek Zamrzlá řeka s Melissou Leo vynesl nominaci na Oscara a režisérka se teď po pár letech vrací na plátna s kriminální novinkou odehrávající se v soudním prostředí. Ta se jmenuje The Whole Truth, a přestože nepůjde do našich kin, vypadá projekt zajímavě a všímat si ho neuškodí.

V traileru je nám nastíněná sledovaná kauza teenagera, který je obžalován z vraždy vlastního otce. Jako jeho obhájce v tomto případu figuruje Keanu Reeves s pomocnicí Gugu Mbathou-Raw, kteří se na vlastní pěst snaží rozmotat spletitý případ plný lží. Další výraznou figurou je pak matka chlapce, kterou ztvárnila Renée Zellweger, jež se po pár letech vrátila na plátna.

Upoutávku na novinku, která bude v Americe mít premiéru příští měsíc, si můžete pustit níže.

Oficiální trailer filmu The Whole Truth


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Překvapivý film (Jana Květoňová, 15.06.2018 00:04) Reagovat

    Je to vskutku v mnoha směrech překvapivý film! Obhájce Richard Ramsey v podání tajemného Keanu Reevese vrahem! Renée Zellwegerová jako matka sedmnáctiletého Mikea, podezřelého z vraždy otce, rovněž nepůsobí v tomto filmu tak, jako v ostatních snímcích, v nichž kdy hrála. Jedině asistentka Janelle (po otci Jihoafričanka Gugu Mbatha-Raw), která pozná, když někdo lže, ví, jak to ve skutečnosti bylo. Její pohled je dostatečně výmluvný, i když nepadne jediné slovo. Doporučuji! Nudit se určitě nebudete!!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY