Tom Cruise se vrátí i po šesté v Mission Impossible

Vydáno: 17.09.2016 18:30 - Václav Limberk | foto: CinemArt

Tom Curise se vrátí jako filmový hrdina Ethan Hunt i po šesté. Naposledy jsme ho v této roli viděli v loňské Mission Impossible – Národ grázlů. Spolu s ním se vrátí i režisér Christopher McQuarrie.
Tom Cruise ve filmu Mission: Impossible / Mission: ImpossibleTo, co Tom Cruise sliboval, i splní. Alespoň podle dostupných informací je studio Paramount a hlavní herecká hvězda ve finální fázi uzavření dohody na v pořadí už šestou Mission Impossible. Cruise se poprvé v roli špičkového tajného agenta Ethana Hunta představil už před dvaceti lety v legendární "pražské" Mission: Impossible, která vydělala slušné peníze, a tak nebyl důvod, proč by se Cruise do této role nevracel každých pár let.

Naposledy se jako Hunt představil v loňské Mission: Impossible - Národ grázlů, která opět vydělala pěkný balík, konkrétně 682 milionů celosvětově a jde o celkově druhý nejvýdělečnější díl série. Jen o něco málo lépe se dařilo "čtyřce" Mission: Impossible - Ghost Protocol. Šestý díl (Mission: Impossible 6), s nímž se vrátí i režisér Christopher McQuarrie, měl jít do výroby už v lednu 2017, ale byl pozdržen a místo toho se posune jen o pár měsíců na jaro toho roku.

Tom Cruise, Jason Douglas ve filmu Jack Reacher: Nevracej se / Jack Reacher: Never Go BackCruise mezitím zanedlouho uvidíme v jiném sequelu (Jack Reacher: Nevracej se) a poté už příští rok v novém rebootu The Mummy, kterou natáčel v Londýně a také v krimi Douga Limana American Made. Ohlášené má také další projekt s Dougem Limanem - sci-fi Luna Park a pak i druhý díl kultovního osmdesátkového kousku Top Gun.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY