Conrad Vernon natočí reboot Toxic Avenger

Vydáno: 13.09.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Conrad Vernon natočí reboot osmdesátkového béčka Toxic Avenger. Vernonův nejnovější režijní počin, nepřístupný animák Buchty a klobásy, se u nás v kinech už pár týdnů hraje.
Fotografie z filmu Toxický mstitel / The Toxic AvengerJeště před marvelovskými superhrdiny a Avengers tu byl jiný Avenger a sice "Toxic", alespoň v osmdesátkovém brakovém béčku Toxický mstitel, které se nebralo vážně a které od té doby získalo kultovní pověst a také tři sequely. V Hollywoodu už o remaku/rebootu uvažují nějakou dobu a pochopitelně půjde o mainstreamový snímek na rozdíl od "šuntovitého" originálu. Tím posledním, komu se tento projekt nakonec dostal do rukou, je Conrad Vernon, od něhož můžeme momentálně v kiněch vidět jeho nejnovější počin Buchty a klobásy, které s ním spolurežíroval Greg Tiernan. Vernon předtím režíroval pouze jiné animáky jako Shrek 2 nebo Monstra versus Vetřelci

Před šesti lety byl s rebootem Toxického mstitele spojován režisér Steve Pink a spekulovalo se i o účasti samotného Arnolda Schwarzeneggera, o čemž jsme v rovněž v minulosti informovali. Rovněž scénář, který napsali Pink a Daniel C. Mitchell, nově přepíší Mike Arnold a Chris Poole, ale základ příběhu bude stejný. Superhrdina Toxie povstane z toxického odpadu a bojuje za dobro.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY