Noví Lebkouni v režii Jeffa Nicholse?

Vydáno: 12.09.2016 10:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér filmů Bahno z Mississippi a Půlnoční dítě Jeff Nichols možná natočí remake sci-fi Lebkouni o dvojici policajtů, z nichž jeden je "normální" člověk, zatímco jeho parťák je mimozemšťan.
James Caan, Mandy Patinkin ve filmu Lebkouni / Alien NationDeadline informoval, že režisér Jeff Nichols momentálně vyjednává se studiem 20th Century Fox o nové verzi sci-fi snímku Lebkouni. Jde o sci-fi variaci na klasický model policejního buddy movie. Je o policistovi (James Caan), který se musí chtě nechtě smířit s tím, že jeho novým parťákem je mimozemšťan z neznámé rasy, která před lety ztroskotala na Zemi. Tento film nebyl nijak závratně komerčně ani kriticky úspěšný, přesto chce Fox natočit jeho novou verzi a chtějí Nicholse získat pro režii.

Nichols má za sebou pár nezávislých snímků jako například Bahno z Mississippi. V tomto roce pak mělo premiéru jeho originální sci-fi Půlnoční dítě. Nichols je momentálně v Torontu, kde má premiéru jeho další snímek, drama o rasových předsudcích Loving. Díky tomu se jeví jako ideální kandidát na chystaný remake Lebkounů. Otázkou je, zda si to bude myslet i on.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY