Kdo všechno usiluje o zrežírování Captain Marvel?

Vydáno: 31.08.2016 17:32 - | foto: facebook tvůrce

Marvel již pro svou chystanou novinku Captain Marvel ulovil hodně velké jméno - oscarovou vítězku Brie Larson. A teď se hledá schopná režisérka, která by se projektu ujala. Kdo se jí může stát, se dozvíte v článku.
Brie LarsonVzhledem k tomu, že již studio Marvel oficiálně našlo herečku, která ztvární superhrdinku Carol Danvers, známou spíše jako Captain Marvel, je na místě hledání režisérky. A přestože již minulý týden u Marvelu postoupily do užšího výběru na režisérku pouze tři kandidátky, přidává se k nim nakonec ještě čtvrtá, která by dynamiku této "soutěže" o post mohla řádně ovlivnit.

Tou zmíněnou čtvrtou režisérkou je Rebecca Thomas, která má za sebou teprvu debutové drama Electrick Children, její jméno vám však bude povědomé díky dvěma projektům, ke kterým se do budoucna upsala. Jedná se o hranou verzi Malé mořské víly s Chloë Grace Moretz a také adaptaci další Greenovy knihy, Hledání Aljašky. Režírovat pro Marvel je však tak velkou šancí, že je dost možné, že by tyto dva rozpracované projekty, na nichž práce celkem stagnuje, opustila.

O pozici režisérky Captain Marvel se tak ještě utká s dalšími třemi úspěšnými režisérkami, a to Novozélanďankou Niki Caro (Pán velryb), Lorene Scafariou (Hledám přítele pro konec světa) a Leslie Linkou Glatter (Navždy spolu či seriál Homeland). Původně Marvel zvažoval ještě dvě jména, ta už však ze závodu vypadla. Šlo o režisérku Kung Fu Pandy 2 Jennifer Yuh, a autorku hororu Babadook Jennifer Kent

Brzy se tedy snad dozvíme, která z těchto dam se ujme režisérské taktovky nad Captain Marvel chystaným na rok 2019.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY