Jennifer Lynch režíruje Hellfest

Vydáno: 15.08.2016 22:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisérka se slavným jménem Jennifer Lynch natočí horor jménem Hellfest. Jeho děj se bude odehrávat během halloweenské noci v zábavním parku, v němž se objeví maskovaný zabiják.
Julian Sands, Sherilyn Fenn ve filmu  / Boxing HelenaDcera Davida Lynche Jennifer Lynch natočí horor jménem Hellfest. Jeho děj by se měl odehrávat během halloweenské noci v zábavním hororovém parku, v němž se objeví maskovaný zabiják, který začne vraždit jeho návštěvníky, kteří se domnívají, že jde o součást hororové show. Hellfest už před lety vyvinula Gale Anne Hurd a jeho scénář napsali William Penick a Chris Sey.

Ředitel CBS Terry Press řekl, že s Hellfest čekali na toho pravého a nakonec se tou pravou stala právě Jennifer Lynch. Ta má na svém režijním kontě několik zajímavých kousků, k debutu Boxing Helena přidala ještě například krimithriller Pod dohledem nebo horor Chained. Režírovala i dvě epizody ze seriálu Živí mrtví, jednu epizodu ze seriálu Damien a jednu epizodu z druhé série Wayward Pines. Momentálně natáčí jeden ze segmentů hororové antologie s názvem XX.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY