Luke Cage v prvním traileru

Vydáno: 11.08.2016 11:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Na konci září bude mít na Netflixu premiéru marvelovský seriál Luke Cage. Mike Colter v titulní roli hraje nezničitelného hrdinu, který se vydá do boje proti zločinu v Harlemu.
Nový seriál Luke Cage, který vznikl podle marvelovského komiksu spoluprácí s Netflixem, míří na televizní obrazovky a internet koncem září. Poprvé ho tvůrci představili v krátké upoutávce na nedávno proběhlém Comic Conu. Nyní přichází v prvním regulérním traileru. Hlavního hrdinu, který se vydá do boje se zločinem v newyorském Harlemu, hraje Mike Colter. Toho jste už v této úloze měli možnost zhlédnout v loňském seriálu Jessica Jones. Luke Cage je třetím ze série marvelovských seriálů po seriálech Daredevil a předtím zmíněné Jessice Jones. Následovat pak bude ještě Iron Fist, což pak vyústí v týmovku The Defenders.

Sérii pro Netflix vyvinul Cheo Hodari Coker. Cageovým hlavním protivníkem zde bude Cornell “Cottonmouth” Stokes (Mahershala Ali). Celá série bude mít na Netflixu premiéru 30. září 2016. V dalších rolích hrají například Simone MissickFrank WhaleyAlfre Woodard nebo Rosario Dawson

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer tv série Luke Cage




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY