Nová Mary Poppins nachází posilu v Meryl Streep

Vydáno: 31.07.2016 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Komediálnímu muzikálu Mary Poppins z roku 1964 se letos konečně dostane pokračování, o němž víme, že jej povede britská herečka Emily Blunt. Nyní ale našla pro svůj budoucí projekt kolegyni, se kterou již dříve natáčela.
Emily Blunt, James Corden ve filmu Čarovný les / Into the WoodsDlouho očekávané pokračování Mary Poppins Returns od Disneyho, které navazuje na momentálně 52 let starý rodinný hit, v němž titulní roli podivné chůvy ztvárnila herečka Julie Andrews, kterou snímek katapultoval do vyšších sfér Hollywoodu výhrou Oscara. Po více jak polovině století od ní roli převezme mladší kolegyně Emily Blunt, která si Mary Poppins zahraje v nové verzi chystané na prosinec roku 2018.

Tu by na plátna měl dodat muzikálový režisér Rob Marshall (Chicago), který s Blunt spolupracoval již vloni na pohádkovém Čarovném lese. Z toho nyní do vedlejší role nalákal i další herečku, které spolupráce s ním v roli zlé čarodějnice vynesla jednu z jejích mnoha oscarových nominací. A samozřejmě jde o rekordmanku Meryl Streep, jež by si podle serveru Variety měla v Mary Poppins Returns zahrát sestřenici hlavní postavy, Topsy. Ta v původní verzi nebyla, tudíž zatím nevíme, jak do příběhu zapadne, ale sledovat opět budeme chůvu napravovat rodinu, která ztratila lásku a radost mezi sebou. Nedávno se do obsazení přidal jako pomocník Mary ještě herec Lin-Manuel Miranda, ale další jména a informace budou pravděpodobně odtajněny až s nadcházejícím natáčením.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY