Comic Con: Snowden se ukazuje v novém traileru

Vydáno: 22.07.2016 14:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Na právě probíhající filmové přehlídce Comic Conu, která se koná v San Diegu, se představil i životopisný snímek Snowden Olivera Stonea, který se představuje v novém traileru online.
V San Diegu se od včerejška koná každoroční filmová přehlídka a největší filmová akce roku - Comic Con, na níž tvůrci představují své novinky. Jedním z nich byl i Oliver Stone, který zde představil nový trailer svého životopisného snímku Snowden, v němž tuto kontroverzní osobu představuje Joseph Gordon-Levitt. Jedni ho považují za zrádce, druzí za patriota. Snowden se momentálně nachází v Rusku. Stone na prezentaci mimo jiné uvedl, jak ho každé studio odmítlo i přes jeho reputaci uznávaného režiséra. Dokonce ani on sám si nebyl jistý, zda to má vzít vzhledem k tomu, že jde o tak současné téma, které se stále odehrává.

Došlo i na fenomén dneška z úplně jiného soudku a sice na novou hru Pokémon Go. Stone o ní prohlásil, že jde o "nový druh invaze", která v podstatě "vede k totalitarismu". Ve filmu Snowden hrají mimo jiné i Zachary Quinto nebo Shailene Woodley. V USA jde do kin 16. září 2016. Jak to bude, či nebude s premiérou u nás, se zatím neví.

Trailer zhlédněte níže.

Originální Comic-Con trailer filmu Snowden






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY