Anton Yelchin nebude ve Star Treku nahrazen

Vydáno: 21.07.2016 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Je to teprve měsíc, co nešťastně tragicky zemřel mladý herec Anton Yelchin. Producent a režisér J.J.Abrams prohlásil, že Yelchinova postava Pavla Chekova nebude v dalším Star Treku obsazena jiným hercem.
Anton Yelchin ve filmu Star Trek / Star TrekPřed měsícem tragicky zahynul Anton Yelchin. Tento týden vstupuje v USA do kin Star Trek: Do neznáma, třetí kus z rebootované startrekovské série, v níž Yelchin hrál Pavla Chekova, jednoho z členů posádky vesmírné lodě Enterprise. Režisér prvních dvou dílů a producent J.J. Abrams v rozhovoru řekl, že z úcty k Yelchinovi nebude jeho postava ve čtvrtém díle přeobsazena jiným hercem. Na logickou otázku, co bude s jeho postavou, odpověděl, že je ještě příliš brzy o tom mluvit, ale že na tom pracuje.

Jedno je jisté, se smrtí Yelchina s ním fakticky umřela i jeho postava a ani Yelchina ani Chekova už zkrátka v dalším Star Treku na palubě Enterprise neuvidíme. Yelchin má kromě Star Treku dokončeny ještě dva snímky, We Don't Belong Here a Porto a dva filmy s ním jsou ještě v postprodukci - Rememory a Thoroughbred. A tím se kariéra tohoto herce bohužel naplnila.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY