Ridley Scott dotočil Vetřelec: Covenant

Vydáno: 21.07.2016 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Ridley Scott dokončil hlavní natáčecí práce na sequelu svého snímku Prometheus a prequelu svého Vetřelce. Vetřelec: Covenant nyní vstupuje do fáze postprodukce, včetně případných dotáček.
Katherine Waterston při natáčení filmu Vetřelec: Covenant / Vetrelec: CovenantA je to tady. Ridley Scott dokončil natáčení filmu Vetřelec: Covenant, který dějem navazuje na jeho Promethea a předchází Vetřelci. Tuto zprávu oznámil oficiální twitterový účet AlienAnthology, kde je zároveň další foto režiséra s herečkou Katherine Waterston. Ta je novou hlavní protagonistkou Scottova druhého ze tří sequelů, které vyústí k tomu, co známe z prvního Vetřelce.

Waterston hraje postavu jménem Daniels a půjde zřejmě o v jistém směru podobnou postavu (soudě i podle fotky z twitteru), jakou byla Ellen Ripley z původního filmu. Nová loď, která natrefí na osamělou planetu, kde objeví ostatky Davida (Michael Fassbender) z Promethea, nese název Covenant, což je obsaženo už v názvu filmu. Už bylo dříve oznámeno, že se natáčení zúčastnila i hlavní hrdinka Promethea Noomi Rapace, která se ke štábu připojila před měsícem v Austrálii. Stále se ale neví, zda zde bude "živá", nebo jen ve flashbacích.

Na posádce Covenant se vyskytnou ještě Billy CrudupDemián BichirCarmen EjogoJussie SmollettAmy Seimetz a Danny McBride. Do kin pak Vetřelec: Covenant doplachtí 3. srpna 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY